Hostel-ul nostru

Hostel CASA LUNA ROSA, deschis în decembrie 2017, la 15 minute de mers pe jos de Piața Unirii, aproape de restaurante, puburi, cluburi, teatre, operă, supermarketuri, CASA LUINA ROSA HOSTEL este locația ideală pentru cei care doresc să viziteze Timișoara și să se familiarizeze cu viața de noapte și cea culturală a orașului.

Facilitati Hostel

Vă punem la dispoziție:

– 10 dormitoare cu 8, 6, 4, resepctiv 2 paturi, la alegerea dumnevoastră, 5 băi cu toaletă și duș, 2 toalete, o zonă de socializare deschisă 24 de ore, bar, bucătărie echipată complet, balcon unde vă puteți relaxa la o tigară și savura o băutură. Pe timp de vară vă așteptăm pe terasa deschisă în curtea noastră cu trandafiri și smochini. În zilele friguroase de iarnă vă puteți destinde vizionând un film sau socilizând la un joc de cărți, darts, remi, șah, dame, table, uno. Vă oferim Wi-Fi gratuit în zona de recepție, socializare cât și în camere. Renovat complet, am optat pentru calitatea cea mai înaltă în alegerea mobilierului, saltelelor, lenjeriei,  prosoapelor, perdelelor și draperiilor pentru a oferi oaspeților noștri cele mai înalte standarde de confort. Fiecare oaspete va beneficia de propriul dulap cu cheie pentru a-și păstra lucrurile personale în siguranță.

Atmosfera oferită de locația noastră este una foarte caldă și prietenoasă. Stuff-ul nostru este foarte primitor și vă stă la dispoziție 24 din 24 pentru a vă oferi suport pentru orice nevoie și pentru a vă face șederea cât mai plăcută.